disclaimer  |  sitemap    NL  EN
Wij houden uw bedrijfsprocessen in beweging

Revisie Backpullout

Pompen en pompinstallaties zijn cruciale onderdelen in uw bedrijfsprocessen. In uw streven naar procesoptimalisatie moeten die dag in, dag uit, maximaal functioneren. Rotaserve realiseert zich dat als geen ander. Wij beschikken over de kennis, vaardigheden en ervaring om uw pompen in bedrijf te stellen, te reviseren, om te bouwen en uit te lijnen. Om er zeker van te zijn dat uw pomp optimaal werkt en voldoet aan al uw eisen, onderwerpen we die aan een strenge controle in een teststand. Tot slot brengen wij uw product terug in nieuwstaat. Daarvoor beschikt Rotaserve over een moderne spuitcabine, waarin we uw pompen een finishing touch geven.

Deze Sulzer-pomp type ZHO werd in een zeer erbarmelijke staat afgeleverd bij Rotaserve. De pomp, die tot voor kort als voorpulperpomp in de kartonindustrie werd ingezet, was nodig aan revisie toe. De uitval van de pomp was veroorzaakt door een afgebroken schoep van de waaier. Verder constateerden we na een inspectie dat ook de pompas, asbus, gland, lagerboringen en de pakkingbusdeksel afgekeurd moesten worden. Gezien de haast die geboden was bij deze revisie, hebben we alle onderdelen zelf geëngineerd en gefabriceerd, in samenwerking met onze leveranciers. De waaier is gereconditioneerd door middel van het oplassen van de contouren. Met een CNC-bewerkingsbank is vervolgens weer de originele maatvoering aangebracht. De revisie werd gerealiseerd in een tijdsbestek van slechts 7 werkdagen.

Voor meer informatie of een revisie aanvraag kunt u contact met Rotaserve Pump Overhaul BV opnemen via ons contactformulier.